Energimærkning af ejerboliger og andelsboliger

Energimærkning af sommerhuse

Energimærkning af sommerhuse udføres efter en mere simpel model og der beregnes ikke rentabilitet for de foreslåede energibesparende foranstaltninger da dette er afhængigt af hvilken brugsperiode og anvendelse at sommerhuset har.

Det er lovpligtigt at der foreligger et energimærke i forbindelse med salg af et sommerhus, og energimærkningen må ikke være mere end 5 år gammel ved sommerhuse over 120 m2 og 10 år for sommerhuse under 120 m2 (energimærkning udført før 1. sept. 2006 har dog kun gyldighed på 3 år).

Energimærke og tilstandsrapport

Såfremt at energimærkningen udarbejdes i forbindelse med salg af dit sommerhus, vil dette typisk ske samtidig med at der udarbejdes en tilstandsrapport for således opnår besparelser på den byggesagkyndiges honorar.

I modsætning til energimærkningen, så er tilstandsrapporten ikke lovpligtig. Det er dog en forudsætning at der foreligger en gyldig tilstandsrapport for at tegne en ejerskifteforsikring.

Bestil energimærkning af dit sommerhus

Skal du have udarbejdet et energimærke for dit sommerhus, og evt. en tilstandsrapport, så vil vi anbefale at du henvender dig til Danske Bygningssagkyndige, ved klik nedenfor:

 » Bestil energimærke til sommerhuse

Nyheder omkring energimærkning af sommerhuse

Danmarks dyreste sommerhusgrund - Netavisen Bornholm.nu(21/09 2017)


Netavisen Bornholm.nu
Danmarks dyreste sommerhusgrund
Netavisen Bornholm.nu
... med indtil 30 selvstændige sommerhuse. Medfølgende foreligger således sommerhusprojekt til opførelsen af de 30 sommerhuse, der tillige indeholder forslag til bebyggelsesplan med tilhørende veje og parkeringsmuligheder samt forslag til bygningstyper.

[læs mere]

Kogepåbud på Fyn: E. coli-bakterie fundet i drikkevandet | Nyheder ... - DR Syd(21/09 2017)


DR Syd
Kogepåbud på Fyn: E. coli-bakterie fundet i drikkevandet | Nyheder ...
DR Syd
De fynboer, der får vand fra Dalby Vandværk, skal koge vandet, inden de drikker det.

and more » [læs mere]

Dette nordjyske sommerhus blandt de dyreste i landet - NORDJYSKE(19/09 2017)


NORDJYSKE
Dette nordjyske sommerhus blandt de dyreste i landet
NORDJYSKE
Med en kvadratmeterpris på over 165.000 kr. er det landets tredjedyreste sommerhus, der er til salg lige nu, målt ud fra ud fra kvadratmeterpris. Det har boligsiden.dk regnet sig frem til. Det 112 kvadratmeter store sommerhus ejes af Jens Bjørnstad ...

[læs mere]

Flere sommerhuse bliver udlejet - JydskeVestkysten(19/09 2017)


JydskeVestkysten
Flere sommerhuse bliver udlejet
JydskeVestkysten
Sønderborg: 2017 har indtil nu været et godt år for ejere af sommerhuse i Sønderborg Kommune. Der bliver nemlig udlejet flere sommerhuse i Sønderborg Kommune ifølge hjemmesiden Campaya.dk, hvor man kan søge efter udlejningsferieboliger. Firmaets ...

[læs mere]

Fremgang: Rift om sommerhuse på Langeland - Fyens Stiftstidende(14/09 2017)


Fyens Stiftstidende
Fremgang: Rift om sommerhuse på Langeland
Fyens Stiftstidende
Langeland: De langelandske sommerhuse er efterspurgte, og man har i de tre sommermåneder set en fremgang på fire procent i forhold til 2016. Det fremgår af en opgørelse, som søgetjenesten Campaya.dk har lavet over udlejningen på Langeland for ...

and more » [læs mere]

Beboere raser: Vi kunne lige så godt have købt hus ved Lalandia - DR Syd(12/09 2017)


DR Syd
Beboere raser: Vi kunne lige så godt have købt hus ved Lalandia
DR Syd
Hvorvidt borgere og politikere kan nå til enighed om planerne eller om de skrottes, vil derfor måske vise sig, når de i aften mødes til det protestmøde, som borgergruppen Nej tak til Sommerhuse i Bandholm, Reersnæs & Blans har indkaldt til i ...
Glæde hos beboere: Sommerhusplaner droppet efter massiv protestDR

all 3 news articles » [læs mere]