Energimærkning af ejerboliger og andelsboliger

Beskikket byggesagkyndig

En beskikket byggesagkyndig er en professionel fagmand med en byggeteknisk grunduddannelse samt en videreuddannelse i reglerne for bygningsgennemgang.

I forbindelse med salg eller køb af hus/bolig vil du højest sandsynligt få behov for at finde en byggesagkyndig – enten til at udarbejde tilstandsrapport og energimærke for sælger eller til at rådgive køber.

Find en byggesagkyndig

Via Danske Bygningssagkyndige kan du komme i kontakt med en uvildig beskikket byggesagkyndig. Klik på linket nedenfor og udfyld formularen på næste side:

 » Kontakt en byggesagkyndig i dit nærområde

Pris for byggesagkyndig

I forbindelse med en energimærkning er der fastlagt faste maksimale priser og i forbindelse med købergennemgang faktureres der typisk 800 – 1.500 kr. i timen eller der aftales en fast pris den byggesagkyndiges ydelse.

Nyheder omkring byggesagkyndige

Tidligere Mærsk-folk lander partnerskab med Intel - Børsen Online(23/07 2018)

Tidligere Mærsk-folk lander partnerskab med Intel  Børsen OnlineStartuppen Omnio har udviklet software, der nemt kobler maskiner på det såkaldte internet of things. Sikkerhedsmur skal få kunder til at sove trygt om natten [læs mere]

Mærsk vil spare milliarder på digitalt kæmpeprojekt - Børsen Online(17/10 2017)

Mærsk vil spare milliarder på digitalt kæmpeprojekt  Børsen OnlineVirksomheder Af Ritzau. Normal; Mellem; Stor; Ekstra stor. 17. okt. 2017. Mærsk står til at hugge op imod 20 mia. kr. af selskabets udgifter ved at digitalisere ... [læs mere]